Villa Gašparini - najbolja kuća na kontinentu i obiteljski smještaj godine u Hrvatskoj za 2016. godinu!

Na 3. nacionalnom Forumu obiteljskog smještaja dodijeljene su nagrade za obiteljski smještaj u akciji „20.Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2016.“

U kategoriji Obiteljski smještaj najbolja kuća na kontinentu najboljom je proglašena naša kuća za odmor - Villa Gašparini. 

Turistički cvijet - glavna nagradu i pobjeda u svim kategorijama pripala je također našoj kući za odmor, te je tako naša Villa Gašparini proglašena i najboljim obiteljskim smještajem 2016. godine. 

Priznanje su vlasnici Ville Gašparini Nataši Ravnić Gašparini uručili direktorica Sektora za turizam HGK Leila Krešić-Jurić i predsjednik Zajednice obiteljskog turizma HGK Nedjeljko Pinezić.

Nagrade su dodijeljene u sklopu 3. nacionalnog Foruma obiteljskog smještaja koji organizira Zajednica obiteljskog smještaja HGK, dok je suorganizator i partner Hrvatska turistička zajednica.


Pokrovitelji akcije Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku jesu predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo turizma, Zadarska županija, Turistička zajednica grada Zadra i regija Zadar.